پلمب ۴ واحد صنفی در بهبهان

روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی بهبهان: از پلمب چهار واحد صنفی کارگاه تولید و عرضه زولبیا و بامیه به دلیل عدم رعایت موازین بهداشتی و آلودگی میکروبی خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری عصرمطالبه؛ به نقل از روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی بهبهان با اعلام این خبر گفت: در طرح تشدید نظارت های بهداشتی در ایام ماه مبارک رمضان و سلامت مسافران نوروزی که از ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ شروع و تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ ادامه خواهد داشت، بازدید از مراکز تهیه و توزیع و اماکن عمومی حساس، بین راهی و اقامتی و انجام نمونه برداری آب و مواد غذایی در دستور کار کارشناسان بهداشت محیط این معاونت قرار دارد.

 

در همین راستا نمونه برداری از کارگاه های تولید و عرضه زولبیا بامیه وشیرینی ، انجام و نمونه های مواد غذایی از این کارگاه ها به آزمایشگاه مواد غذایی اهواز ارسال که پس از دریافت نتایج آزمایش ها مشاهده شد چهار واحد صنفی دارای آلودگی میکروبی بود.

 

بر همین اساس محل های مذکور پلمپ و پرونده متصدیان این کارگاه ها به مراجع قضایی ارسال شد.

 

با توجه به اینکه صیانت از سلامت شهروندان و حفظ امنیت غذایی رسالت کارشناسان بهداشت محیط این معاونت می باشد از شهروندان خواست، هر گونه شکایت بهداشتی از مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی را به شماره ۱۹۰ وزارت بهداشت اعلام نموده تا کارشناسان بهداشت محیط در اسرع وقت به محل مراجعه و شکایت مطرح شده را پیگیری کنند.

IMG 20250317 WA0064 پلمب ۴ واحد صنفی در بهبهان IMG 20250317 WA0062 پلمب ۴ واحد صنفی در بهبهان IMG 20250317 WA0065 پلمب ۴ واحد صنفی در بهبهان

 

 

انتهای پیام/